Μια μουσική παράσταση με οικοδεσπότη τον Φίλιππο Πλιάτσικα και καλεσμένους τις δύο πιο σημαντικές μπάντες που γεννήθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’90 το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Γκάζι Live.

«Μια φορά κι έναν καιρό». Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, μουσικός και εξερευνητής που επί τριάντα χρόνια μάς ταξιδεύει στο «Rock της Δυτικής Όχθης», θυμάται τραγούδια και ιστορίες από το παρελθόν, από την προσωπική του διαδρομή και τη συνεργασία του με τους Πυξ Λαξ και προσκαλεί επί σκηνής τα συγκροτήματα που βάδισαν παράλληλα με αυτό από τα μέσα της δεκαετίας του ’90.  

«Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο». Δεκαοκτώ χρόνια μετά από την πρώτη privé συνάντησή του με τους Μπλε σε ένα στούντιο της Θεσσαλονίκης ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός υποδέχεται τους «συναδέλφους» του μουσικούς για ένα live με «Πιάνω φωτιά» και άλλα άσματα ηρωικά και χαρμόσυνα που σφράγισαν τη rock-pop ιστορία της μουσικής στην Ελλάδα.

«Δε θυμάσαι». Και φυσικά θυμάται τους δεσμούς φιλίας που τον συνδέουν με τον  Νίκο Καλλίνη και τον Κώστα Λογοθετίδη (Εκείνος & Εκείνος), τους δύο μουσικούς από το Πέραμα που από το 1988 πλουτίζουν τη ζωή μας με τραγούδια-διαμάντια.

Όλα αυτά για μία μαγική βραδιά, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Γκάζι Live, με τη συμμετοχή των μόνιμων συνεργατών του Πλιάτσικα:

Αλέκος Αράπης (Απροσάρμοστοι) - Ηλ. Μπάσο
Νίκος Σάλτας - Πιάνο, Φωνή
Χάρης ΜιχαΪλίδης (Δραμαμίνη) - Ηλ. Κιθάρα, Φωνή
Γιώργος Λιβαδάς – Τύμπανα
Νίκος Παππάς – Ηχοληψία

Πλιάτσικας-Μπλε-Εκείνος & Εκείνος -Rock της Δυτικής Όχθης, Gazi Live, Ιερά Οδός 11, Αθήνα. Σάββατο 27 Φεβρουαρίου,  23:00. Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό (προπώληση viva.gr), 15 ευρώ με ποτό (στην είσοδο). Τιμές φιάλης: 140 ευρώ (απλή φιάλη/4 άτομα - Α’ ζώνη), 125 ευρώ (απλή φιάλη/4 άτομα - Β’ ζώνη), 70 ευρώ (φιάλη κρασί/2 άτομα).