Η παράσταση της κωμικής όπερας του Ροσσίνι που ανεβαίνει σε συμπαραγωγή της Λυρικής Σκηνής με το Teatro Comunale της Μπολόνιας από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου είναι σχεδόν sold-out

Οι φίλοι της όπερας θα πρέπει να βαστούν. Η παραγωγή που ανεβαίνει από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και για δέκα βραδιές στο θέατρο Ολύμπια αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής και ήδη, τη στιγμή που γράφεται αυτό το σημείωμα, πολλές παραστάσεις είναι sold-out και για κάποιες ακόμα τα εισιτήρια που απομένουν είναι λιγοστά.

Για την ίδια την όπερα του Ροσσίνι, μια συμπαραγωγή της Λυρικής και του Teatro Comunale της Μπολόνιας έχουμε ξαναγράψει (δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο). Πρόκειται για νέα παραγωγή στην οποία το εθνικό μας συγκρότημα έχει επενδύσει μεγάλες ελπίδες και μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα στο ρόστερ του. Επιπλέον, οι φίλοι της ΕΛΣ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για μία ακόμα φορά την οικεία ατμόσφαιρα του θέατρου Ολύμπια το οποίο, παρά τους περιορισμούς του, αποτέλεσε εδώ και δεκαετίες την έδρα της. Διότι –να μην το ξεχνάμε αυτό- σε λίγο καιρό το συγκρότημα θα μετακομίσει στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του στο φαληρικό δέλτα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.