Τέσσερα θρυλικά άλμπουμ του Παύλου Σιδηρόπουλου επανακυκλοφορεί σε βινύλιο η ΜΙΝΟS-ΕΜΙ, 25 χρόνια μετά τον θάνατο του.

Έτσι όσοι δεν τα έχουν ήδη στη δισκοθήκη τους θα μπορέσουν να αποκτήσουν σε συλλεκτικές εκδόσεις τα άλμπουμ ΦΛΟΥ (1979),  ΕΝ ΛΕΥΚΩ (1982), ZORBA THE FREAK (1985),  και το ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛH ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ.

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει από ότι θα έλεγα για τον Παύλο, το 1995. Πήρε μια γενιά απ΄ το χέρι και την έκανε να μην αισθάνεται ορφανή αν αγαπάει το rock και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Τραγούδησε τους δρόμους της Αθήνας όπως κανένας. Το κέντρο, την πλατεία, τους αφώτιστους ανθρώπους, και την σύγκρουσή τους με τα τσιμέντα. Με μία ριζωμένη λύπη στην φωνή, χάρισε μερικές νίκες στους ηττημένους. Ο πρώτος, ο καλύτερος, ο πιο όμορφος», δήλωσε σχετικά ο Οδυσσέας Ιωάννου.

«Ο Παύλος Σιδηρόπουλος κι ο Βαγγέλης Γερμανός, συγκάτοικοι στη Θεσσαλονίκη, φοιτητές στο Μαθηματικό.  Οι δύο τύποι που μου άλλαξαν τον τρόπο που ακούω μουσική.  Ο Βαγγέλης με την κιθάρα-σκάλα για τον Παράδεισο.  Κι ο Παύλος, ο πρώτος που μας έδειξε ότι χωράει ελληνικός στίχος στον ροκ ήχο» σχολιάζει ο Μίλτος Πασχαλίδης.

«Τον Παύλο Σιδηρόπουλο τον έχω συνδέσει μέσα μου με τη γειτονιά που μεγάλωσα. Δεν τον πέτυχα ποτέ εκεί. Τα τραγούδια του όμως τα παίζαμε όλοι στο θρυλικό “ηχουργείο” το υπόγειο στούντιο στην πλατεία Κυψέλης τέλη ‘80 αρχές ‘90.  Δεκάδες μαθητικά συγκροτήματα έμαθαν να παίζουν λόγω του “ΦΛΟΥ”.  Αν δεν υπήρχε ο Παύλος δε θα φτιαχνόταν ποτέ η ελληνική ροκ σκηνή.  Στα κυψελιώτικα στενά, εκεί που “κλείνει” η πόλη  πάντα θα ακούγεται από μακριά το “ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ”.  Το soundtrack της πόλης μας. Της πόλης που μας σκοτώνει. Της πόλης που μας ανασταίνει», ανέφερε σχετικά με την επανακυκλοφορία ο Στάθης Δρογώσης.