Και έκτη συναυλία (17/2) προστέθηκε στις προγραμματισμένες εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λίγο πριν εκείνη πετάξει για  Θεσσαλονίκη όπου θα εμφανιστεί στις 18 και 19 του μήνα

Με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκε το κοινό της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στην είδηση του προγράμματος που θα παρουσιάζει από αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τόσο ενθουσιασμό που οι τρεις ημερομηνίες έγιναν τέσσερις, πέντε και, τελικά, έξι. Η τελευταία ημερομηνία (17/2) προστέθηκε πριν από λίγο για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της ερμηνεύτριας που θέλουν να την απολαύσουν συνοδεία του συγκροτήματος νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE.

Δυστυχώς, οι εμφανίσεις της ερμηνεύτριας δύσκολα θα πάρουν νέα παράταση αφού στις 18 και 19 του Φλεβάρη η παράσταση «Παιχνίδι με τον χρόνο» θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης όπου την τραγουδίστρια περιμένουν οι βορειοελλαδίτες εραστές της φωνής της και του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Για τις αθηναϊκές συναυλίες της Άλκηστης Πρωτοψάλτη η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στο τηλ. 210 7282333 και στο www.megaron.gr .

Για τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, πληροφορίες και εισιτήρια θα αναζητήσετε στο τηλ. 2310 895938, στη διεύθυνση Ticketservices.gr, στο ταμείο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και στα Εκδοτήρια Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πλατεία Αριστοτέλους 3