Το διαδικτυακό ραδιόφωνο που αγαπάει τις τέχνες μας προσκαλεί για μια βραδιά με ρεμπέτικα και λαϊκά από γνωστές και αγαπημένες φωνές την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Τρία χρόνια λειτουργίας θα συμπληρώσει σε λίγο καιρό το διαδικτυακό radiofono.gr. Τρία χρόνια με πολύ τραγούδι και θέατρο, με άξιους προσκεκλημένους και παραγωγούς. Του αξίζει άρα να το γιορτάσει.

Και πώς θα μπορούσε να γιορτάσει τα γενέθλιά του ένα Μέσο ταυτισμένο με την καλή ελληνική μουσική αν όχι με… ακόμα περισσότερη μουσική; Με ένα γλέντι με ρεμπέτικα και λαϊκά από σπουδαίους ερμηνευτές, φίλους του ραδιοφώνου, το οποίο θα μας μείνει αξέχαστο.

Πιάστε μολύβι και χαρτί λοιπόν και σημειώστε: Το βράδυ της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου μας προσκαλεί σε ένα γλέντι με τίτλο «Το Ραδιόφωνο στα Βραχέα» με τους Απόστολο Ρίζο, Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, Σταμάτη Μορφονιό, Χριστίνα Μαξούρη, την ομάδα που πριν δύο χρόνια περίπου οργάνωσε το πολύ πετυχημένο «Ον Έαρ». Μαζί τους guest-stars- έκπληξη οι Μαριώ, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δημήτρης Μυστακίδης, Νίκος Τατασόπουλος.  

Το Ραδιόφωνο στα βραχέα, Passport Κεραμεικός Upstairs, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 20:30. Τιμές εισιτηρίων: (Τιμή εισόδου χωρίς ποτό) 8 ευρώ στο bar, 10 ευρώ στο τραπέζι, Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, τηλ. 11876, Public, Seven Spots, Ianos, Reload, MediaMarkt.