Οι δύο τραγουδίστριες, μετά από την πρωτοφανή επιτυχία που γνώρισαν, θα παρατείνουν τις εμφανίσεις τους στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη έως τις 2 Απριλίου.

Το «Κόντρα ντουέτο» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και της Φωτεινής Βελεσιώτου, μετά από ένα θριαμβευτικό σερί εμφανίσεων στην Ακτή Πειραιώς, ανηφορίζει προς Θεσσαλονίκη. Εκεί, στο Fix Factory of Sound, οι δύο ερμηνεύτριες θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τα highlights της δισκογραφίας τους και επιλογές από όλη την έκταση του καλού ελληνικού τραγουδιού το οποίο τόσο αγαπάνε. Πλαισιωμένες από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών (τον Νίκο Πασσαλίδη στα έγχορδα, τον Γιώργο Καραμφίλη στο  μπουζούκι, τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα στις κιθάρες, τον Ντίνο Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, τον Παρασκευά Κίτσο στο μπάσο και τον Γιάννη Αγγελόπουλο στα τύμπανα) θα ξετυλίξουν τις μουσικές ιστορίες τους, θα βάλουν τη σφραγίδα τους σε κλασικά αγαπημένα τραγούδια και θα μας χαρίσουν αξέχαστα (κόντρα) ντουέτα.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Φωτεινή Βελεσιώτου «Κόντρα ντουέτο», Fix Factory of Sound, 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη, τηλ.  2310 500670, τα Σάββατα 5, 19 και 26 Μαρτίου. Τώρα και το Σάββατο 2 Απριλίου.