Η διάσημη μέτζο σοπράνο θα δώσει στις 19 Μαρτίου συναυλία για την  ενίσχυση του ξενώνα που παρέχει στέγη σε άγαμες μητέρες και γυναίκες-θύματα κακοποίησης

Η Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Όμως για τις γυναίκες-θύματα κοινωνικών διακρίσεων (άγαμες μητέρες, κακοποιημένες γυναίκες κ.ά.) τις οποίες η οικονομική κρίση σπρώχνει ακόμα πιο βαθιά στον πάτο του βαρελιού, κάθε μέρα είναι μια ακόμα δοκιμασία.

Για τις γυναίκες αυτές που βασίζονται για την επιβίωσή του στον Ξενώνα Φοίβη θα τραγουδήσει το Σάββατο 19 Μαρτίου η διάσημη ελληνίδα μέτζο-σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας. Η τραγουδίστρια που κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στην Ελλάδα θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με έργα κορυφαίων ελλήνων συνθετών κάτω από τον τίτλο «Σταγόνες Πάθους», το ίδιο που παρουσίασε τον Ιούνιο στο Φεστιβάλ Ναυπλίου. Μαζί της θα βρίσκεται ο πιανίστας Πέτρος Μπούρας.

Ο Ξενώνας Φοίβη λειτουργεί από το 1965 προσφέροντας στέγη, τροφή, νομικές συμβουλές καθώς και ψυχολογική υποστήριξη. Η φιλοξενία είναι τρίμηνη με δυνατότητα να δοθούν παρατάσεις. Δεν γίνονται δεκτά άτομα εξαρτημένα από ουσίες.

Η Αλεξάνδρα Γκράβας στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης» Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός. Σάββατο 19 Μαρτίου, ώρα 19:00. Είσοδος 10 ευρώ.