Το πιο έξω καρδιά τζαζ σχήμα στην Ελλάδα σε μια εκτός προγράμματος συναυλία στο Τρένο στο Ρουφ το Σάββατο 12 Μαρτίου

Μια μαγική βραδιά περιμένει τους φίλους της τζαζ μουσικής που θα σπεύσουν το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Τρένο στο Ρουφ. Με τον Γιώργο Κοντραφούρη και το Baby Trio του στο τιμόνι, το Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου θα αναχωρήσει για ένα ταξίδι στις ανεξερεύνητες πεδιάδες της αυτοσχεδιαστικής τζαζ, με νεανική ορμή και καλλιτεχνική ωριμότητα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Γιώργος Κοντραφούρης είναι ένας από τους σπουδαιότερους πιανίστες της γενιάς του διεθνώς. Ανήσυχος και δημιουργικός, ανοιχτός σε όλα τα ρεύματα της (καλής) μουσικής, δάσκαλος με όλη τη σημασία του όρου, ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των μουσικών που χαίρονται να παίζουν και αυτό το μεταδίδουν στο κοινό τους. Το Baby Trio, το σχήμα που τον συνοδεύει συχνά πυκνά στις εν Αθήναις εμφανίσεις του, είναι ένα μόνο από τα projects του, ένα τρίο αποτελούμενο από μουσικούς κάτω των 25 ετών που λειτουργεί ως εκκολαπτήριο ταλέντων και βαλβίδα ασφαλείας για τον νεανικό ενθουσιασμό και την ξεχειλίζουσα ενεργητικότητα του Κοντραφούρη.

Η τελευταία ενσάρκωση του Baby Trio, η 5η από το 2008 όταν δημιουργήθηκε, αποτελείται από τους Γιώργο Κοντραφούρη (Hammond organ), Μιχάλη Τσιφτσή (κιθάρα) και Γιάννη Παπαδούλη (ντραμς). Η εμφάνισή τους στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ είναι ένα από τα highlights του τριήμερου που έρχεται. Γι’ αυτό κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας.

Γιώργος Κοντραφούρης και Baby Trio στο Τρένο στο Ρουφ, Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, στις 21:30. Γενική Είσοδος: 10€ (κρασί 3,5€ / ποτό 5,5€ & φαγητό από 5€). Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 5298922 / 6937 604988. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr