Αρκεί ένα καλλιτεχνικό και αισθητικά άρτιο βίντεο κλιπ να καλύψει τις αδυναμίες ενός μέτριου τραγουδιού και να μας βγάλει στο «φως» της Eurovision;  

Οι άνθρωποι της ΕΡΤ ήταν ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παρουσίαση του βίντεο κλιπ μιας ομάδας αγνώστων παιδιών που ασχολούνται από μεράκι με τη μουσική και δεν είναι επαγγελματίες. Αυτό δεν είναι κακό. Όπως είπε και ο πρόεδρος της ΕΡΤ, δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε την πλάτη σε μια υψηλή τηλεθέαση και ένα μεγάλο κοινό και έτσι από τα πολλά τραγούδια διαλέξαμε αυτό με τίτλο στη ‘ Χώρα της ουτοπίας ‘ που αν την κυνηγήσουμε μπορεί να γίνει και πραγματικότητα…. 

Η ΕΡΤ οφείλει να δίνει βήμα στους νέους ανθρώπους και αυτό κάνει με μια 6μελη ομάδα που ονομάστηκε argo από το καράβι και το πλήρωμά του είναι οι μουσικοί της.  

Από άποψη αισθητικής το βίντεο είναι άρτιο αλλά στη  Eurovision δεν στέλνουμε βιντεοκλίπ. Στέλνουμε σκηνική παρουσία που ακόμα δεν την ξέρουμε. Μακάρι να είναι ανάλογη. Επίσης δεν πάμε να πάρουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες. Πάμε να συμμετάσχουμε σε ένα πανηγύρι και μάλιστα σε καιρούς που αντιμετωπίζουμε εξαιρετικά δύσκολα προβλήματα σαν χώρα. Ωστόσο θα αναγνωρίσουμε καλή πρόθεση, αίσθηση αισθητικής που επιτέλους ξεπέρασε ό,τι σκουπίδι έχουμε δει τις προηγούμενες χρονιές.

Έχει επίσης το χρόνο να διορθώσει πολλά ως τις 10 Μαΐου και να είναι στη σκηνή στον τελικό. Αξίζει να πούμε ότι για δεύτερη φορά η ποντιακή λίρα ακούγεται στη σκηνή. Η πρώτη ήταν και η τυχερή μας!   

 
TAGS