Η τραγουδίστρια και η μπάντα της θα μας συναντήσουν στο «σταθμό» για μια βραδιά με jazz, soul και blues χρώματα

Λίγο μετά από την κυκλοφορία του πρώτου single τους, με τίτλο «Maybe» η Eva Sakellari & The SoulVibes συνεχίζουν την  περιοδεία τους στις μουσικές σκηνές της Αθήνας με ένα πρόγραμμα αντιπροσωπευτικό του ύφους του γκρουπ και άκρως ψυχαγωγικό: ένα μείγμα από jazz, soul και blues εμπλουτισμένο με pop και funk μελωδίες.

Στο γνώριμο αυτό κλίμα θα κινηθεί και η εμφάνισή τους στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ. Το συγκρότημα που αποτελείται από τους Εύα Σακελλάρη (τραγούδι), Άγγελο Κραβαρίτη (κιθάρα), Γιάννη Βουτσινά (μπάσο), Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (σαξόφωνο) και Αλέξη Παπαλεξίου (ντραμς) θα ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες των Amy Winehouse, Adele, Etta James και άλλων καθώς και τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του.

Οι Eva Sakellari & The SoulVibes έχουν συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους μουσικούς (Μάνο Αναγνωστόπουλο, Αλέξανδρο Λιβιτσάνο, Τάσο Κατσάρη, Γιώργο Δελλή, Στέλιο Παρασκευά, Jamming Funkers και άλλους). Αν δεν τους είχατε ακουστά, τώρα είναι η ευκαιρία σας να τους γνωρίσετε.

Eva Sakellari & The SoulVibes, Το Τρένο στο Ρουφ, Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, Σάββατο 19 Μαρτίου, 21:30. Γενική Είσοδος: 10€  (κρασί 3,5€ / ποτό 5,5€ & φαγητό από 5€). Για πληροφορίες και κρατήσεις: τηλ. 210 5298922 / 6937 604988. Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/to-treno-sto-rouf/eva-sakellari-the-soulvibes/