Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία με βαλκανικό χρώμα, τζαζ διάθεση και μεσογειακό αυθορμητισμό.

Η Αγγελική Τουμπανάκη έκανε την εμφάνισή της στα μουσικά πράγματα το 2008. Όμως άργησε να γίνει γνωστή διότι, παράλληλα με την μουσική, συνέχιζε τις σπουδές της στην μοριακή βιολογία. Πλέον, απελευθερωμένη από τις σπουδαστικές υποχρεώσεις της και με ένα άλμπουμ στο ενεργητικό της («Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz»), αφιερώνει όλη την ενέργεια και την δημιουργικότητά της στην μουσική μαζί με την μπάντα της, τους Buzz Bastardz, μια παρέα δεξιοτεχνών από τον χώρο της τζαζ και της παραδοσιακής μουσικής.

Οι Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz, όπως είναι η επίσημη ονομασία του σχήματος, μάς προσκαλούν την Τετάρτη 30 Μαρτίου στον Σταυρό του Νότου σε ένα μοναδικό live-party όπου θα κυριαρχούν οι ξέφρενοι βαλκανικοί ρυθμοί, οι μελωδίες της Μεσογείου, ο λατινοαμερικάνικος αισθησιασμός, οι τζαζ αυτοσχεδιασμοί και η… φωνή της Αγγελικής η οποία τραγουδά σε επτά διαφορετικές γλώσσες. Με πρωτότυπες συνθέσεις και ευρηματικές διασκευές, με γνώση και ελευθερία, οι επτά μουσικοί ετοιμάζονται να μας παρασύρουν σε ένα πανδαιμόνιο ήχων και ρυθμών που θα μας απογειώσει, θα μας κάνει να στροβιλιστούμε και να γελάσουμε.

Οι Toubanaki & the Buzz Bastardz είναι οι:

Αγγελική Τουμπανάκη: τραγούδι
Βασίλης Κετεντζόγλου: ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις
Παντελής Στόικος: τρομπέτα, καβάλ
Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο, σοπράνο σαξόφωνο
Παρασκευάς Κίτσος: ηλεκτρικό μπάσο
Γιάννης Παπαγιαννούλης: σετ κρουστών (νταρμπούκα, ρεκ, καχον, κόνγκας, νταούλι, μπόνγκος)
Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα

Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz, Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, Τετάρτη 30 Μαρτίου, ώρα 22:30. Είσοδος με μπύρα ή κρασί 13 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975 . Για περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες δείτε το aggelikitoubanaki.com.