Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και showman επιστρέφει στο μουσική σκηνή του Νέου Κόσμου μετά από το επιτυχημένο σερί εμφανίσεών του τον Δεκέμβριο

Χαμός έγινε με τις εμφανίσεις του Πάνου Μουζουράκη τον Δεκέμβρη –και λίγο από Γενάρη- στον Σταυρό του Νότου. Το κοινό, μπαϊλντισμένο από τις χαμηλές πτήσεις της χειμωνιάτικης νυχτερινής Αθήνας, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο χιούμορ, στην πρωτοτυπία και στον ηλεκτρισμό του Μουζουράκη και της μπάντας του.

Τώρα ο τραγουδοποιός επιστρέφει στον τόπο του «θριάμβου» για τέσσερις ακόμα εμφανίσεις τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του αλλά και διασκευές ξένων και ελλήνων δημιουργών που αγαπάει και σέβεται, θα «συνομιλήσει» με το κοινό του, θα εξηγηθεί και θα αστειευτεί  με τη βοήθεια ενός κειμένου που συνέγραψε η Κάτια Κισσονέγρη.

Ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που είχατε δει τον Δεκέμβριο, γιατί σέβομαι την ανάγκη του κοινού για αλλαγή και το ότι ζούμε σε μια εποχή, που οι αλλαγές είναι αναγκαίες για αυτό, θα βάλω το...μπλε πουκάμισο για τις εμφανίσεις αυτές.»

Την μπάντα που συνοδεύει τον Πάνο Μουζουράκη αποτελούν οι: Δημήτρης Φροσύνης στο μπάσο, Μιχάλης Κατσαρός στα πλήκτρα, Γρηγόρης Ντάνης στην κιθάρα, Βαγγέλης Κοτζαμπάσης στα τύμπανα,  Αντώνης Κονταράς στα video.

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 2109226975. Παρασκευή 1, 8, 15, 22 Απριλίου, ώρα 22:30. Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί.