Το newpost.gr κάνει δώρο στους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για το πρώτο Vinyl Attack – Generations Party που θα γίνει την Παρασκευή 1η Απριλίου στον Βοτανικό

Οι πέντε πρώτοι που θα στείλουν μήνυμα με τις λέξεις «Προσκλήσεις-Βοτανικός» και το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στη διεύθυνση [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το πάρτι της Παρασκευής 1 Απριλίου στο κλαμπ Βοτανικός Plus. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ.

Η νοσταλγία όπως και η καλή μουσική είναι παντοτινές. Ακόμα και εκείνοι που δεν έπιασαν ποτέ στα χέρια τους βινύλιο, ούτε χόρεψαν με την «Ευλαμπία» και το «Τσικαμπούμ», γνωρίζουν πως υπήρξαν εποχές που τα πάρτι δεν ήταν μόνο πόζα και PR, που τα πλατό έπαιρναν φωτιά κι ο Dj ήταν ο απόλυτος άρχων του dance floor.

Την ατμόσφαιρα εκείνων των πάρτι θέλουν να ξαναζωντανέψουν οι διοργανωτές των 4 Vinyl Attack – Generations Party (δείτε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο) που θα πραγματοποιηθούν τις 4 πρώτες Παρασκευές του Απρίλη. Με lives και Dj sets, με χορευτές και happenings, με διαγωνισμούς και δώρα, με ελληνικές και ξένες χορευτικές επιτυχίες θέλουν να μας παρασύρουν στην πίστα μέχρι να μας πάρει το πρωί.

Το πρώτο Vinyl Attack – Generations Party την Παρασκευή 1η Απριλίου θα έχει ως guest-star τον Γιάννη Γιοκαρίνη, διαχρονικό «ίνδαλμα» των ελλήνων ροκάδων που έφερε στην ελληνική σκηνή κάτι από Woodstock. Θα προηγηθεί –και θα ακολουθήσει- ο Άγγελος Πυριόχος στα ντεκ με 60’s, 70’s, 80’s και 90’s επιτυχίες από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης ποπ σκηνής. Και μην ξεχνάμε φυσικά τον Νίκο Βεντουράτο και τους Gazoza, μόνιμους guest-star όλων των βραδιών.

Φορέστε το πιο λαμπερό χαμόγελό σας και τα πιο άνετα παπούτσια σας και καλή διασκέδαση.