Ο τραγουδιστής αφιερώνει στον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών μια επιπλέον συναυλία το Σάββατο 7 Μαίου στην Ακτή Πειραιώς

«Μη μου θυμώνεις μάτια μου», «Κάπου νυχτώνει», «Ο ουρανός φεύγει βαρύς», «Ένας κόμπος η χαρά μου», «Μ’ έκοψαν με χώρισαν στα δυο», «Οι ελεύθεροι κι ωραίοι», «Ντύλαν Τόμας», «Όλα καλά», «Ήταν πέντε ήταν έξι», «Τώρα που θα φύγεις», «Του κάτω κόσμου τα πουλιά», «Αν δεις στον ύπνο σου ερημιά», «Το πρώτο περιστέρι», «Κάποιος χτύπησε την πόρτα», «Στα χρόνια της υπομονής», «Το σακάκι μου κι αν στάζει», «Το πουκάμισο το θαλασσί», «Χάντρα στο κομπολόϊ σου», «Στα ψηλά τα παραθύρια», «Όταν ανθίζουν πασχαλιές», «Το κόκκινο φουστάνι», «Σ’ αγαπώ», «Θα ‘ταν 12 του Μάρτη»...

Τα τραγούδια που γέννησε η φαντασία και η μουσική ευαισθησία του Σταύρου Κουγιουμτζή σε στίχους δικούς του και άλλων σπουδαίων ποιητών και στιχουργών όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Σώτια Τσώτου, ο Ντίνος Χριστιανόπουλος, ο Γιώργος Θέμελης, ο Κώστας Κινδύνης, ο Άκος Δασκαλόπουλος και άλλοι θα ακουστούν και πάλι για τέσσερα μόνο βράδια στην Ακτή Πειραιώς από τον πρώτο διδάξαντα Γιώργο Νταλάρα.

Ο τραγουδιστής του οποίου η καριέρα είναι αμετάκλητα συνδεδεμένη με την τραγουδοποιία του Κουγιουμτζή «επισκέπτεται» τα τραγούδια της νιότης του, καρπούς μια σχέσης φιλία και εμπιστοσύνης με τον συνθέτη που διήρκεσε δεκαετίες, κατ’ απαίτηση του κοινού που πλημμύρισε την αίθουσα του Passport Κεραμεικός τον Δεκέμβρη στη συναυλία-αφιέρωμα στον συνθέτη που οργάνωσαν οι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Πειραιά.

Ήταν μια συνεργασία και μια σχέση βαθιάς αγάπης, εμπιστοσύνης και φιλίας που άφησε πίσω της τραγούδια διαμάντια. Αυτά τα τραγούδια θα αποτελέσουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Τον Γιώργο Νταλάρα  πλαισιώνουν τρεις πανάξιοι τραγουδιστές της νέας γενιάς: ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Θοδωρής Κοτονιάς, η Βασιλική Καρακώστα και η Ασπασία Στρατηγού. Παρόντες σε αυτό το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με κυρίαρχο ρόλο, έντεκα εξαιρετικοί μουσικοί, ενώ την ενορχήστρωση των τραγουδιών έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Νταλάρας με τη συνεργασία του Γιώργου Παπαχριστούδη που είναι και ο διευθυντής της ορχήστρας.

Άσε με πάλι να σου πω - Ο Γιώργος Νταλάρας στην Ακτή Πειραιώς, Πειραιώς 178 και Λαµίας, τηλ. 210 3418020, 7 Μαίου 2016, ώρα έναρξης 22:00.