Η Τάνια Γιαννούλη και το σχήμα που τη συνοδεύει θα εμφανιστούν την Κυριακή 3 Απριλίου στο «φρέσκο» Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Για την Τάνια Γιαννούλη και το σχήμα που την συνοδεύει έχουμε ξαναγράψει. Η συνθέτις και πιανίστα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο τολμηρών και ελπιδοφόρων δημιουργών της σύγχρονης-πειραματικής μουσικής σκηνής, προτείνοντας μια μείξη στοιχείων αυτοσχεδιασμού και μουσικής δωματίου με avant-garde και ethnic επιρροές, που έχει κερδίσει ένθερμους φίλους και θαυμαστές.

Το Tania Giannouli Ensemble -Τάνια Γιαννούλη (πιάνο-σύνθεση), τον Guido De Flaviis (σαξόφωνα), τον Σόλη Μπαρκή (κρουστά-ιδιόφωνα) και τον Αλέξανδρο Μποτίνη (τσέλο)- θα παρουσιάσει την Κυριακή 3 Απριλίου στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τη σύνθεση «Transcendence», έργο του 2014. Έργο πολυσήμαντο με αναφορές στην jazz και στην κλασική, θα συναρπάσει τους φίλους της ορχηστρικής μουσικής και, σε συνδυασμό με το περιβάλλον του Κέντρου Επισκεπτών, προσφέρεται για μια μαγική βραδιά.

Tania Giannouli Ensemble στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, Ευριπίδου & Δοϊράνης, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα, τηλ. 210 8778396/8. Κυριακή 3 Απριλίου, στις 18:30, Είσοδος ελεύθερη.

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού - Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης. 

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών.