Η τραγουδίστρια και ο τραγουδοποιός θυμούνται τα τραγούδια που τους ενώνουν στη μουσική σκηνή του Ζωγράφου

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους είναι το νέο μουσικό «δίδυμο» που αλωνίζει τον τελευταίο καιρό τις μουσικές σκηνές της πόλης. Συνομήλικοι, με κοινές καταβολές αλλά διαφορετικές πορείες εξερευνούν με κέφι και στυλ τον κοινό μουσικό κώδικά τους: Τρύπες και Ξύλινα σπαθιά, Nίκο Πορτοκάλογλου, Θανάση Παπακωσταντίνου, Νίκο Παπάζογλου και Μάλαμα. Και φυσικά το δικό τους υλικό: Από τις «Εξαιρέσεις»  του Ρους, το «Ένα φιλί» που έγραψε για τη Χαρούλα Αλεξίου, το «Κόκκινο φως»  και τις «Μαριονέτες» και τα τραγούδια της Μπάμπαλη «Μοίρα μου έγινες», «Δες καθαρά», «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου», «Γίνε κομμάτια» και από τη νέα της δισκογραφική δουλειά: «Τ' ακουστικά», «Πέντε βήματα», «Μεσοπέλαγα», που έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Η επόμενη εμφάνισή τους είναι σε μια εβδομάδα περίπου και, αν πιστέψουμε τα λεγόμενα των fans, αναμένεται καταιγιστική και άκρως χορταστική.

Ανδριάνα Μπάμπαλη και Ρους στο Rock Architecture live stage, Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου, τηλ. 210 7472907, Παρασκευή 15 Απριλίου, ώρα 22:00. Είσοδος: 9 ευρώ με ποτό.