Με μια αγκαλιά τραγούδια και ζωντανή τη μνήμη των επιτυχημένων χειμερινών εμφανίσεων της στην Αθήνα, η τραγουδίστρια ετοιμάζει βαλίτσες για Κω στις 22 και 23 Απριλίου.

Από την Κω θα ξεκινήσει η Γιώτα Νέγκα τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα. Η ερμηνεύτρια, που έδρεψε δάφνες κατά τις χειμερινές εμφανίσεις της στην Αθήνα μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη και την Ελένη Τσαλιγοπούλου, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τους δύο τελευταίους της δίσκους, το «Καινούριο Φιλί» και τον «Τελευταίο Εαυτό», μαζί με κομμάτια κορυφαίων συνθετών του λαϊκού και έντεχνου ρεπερτορίου. Προικισμένη με σπάνια φωνή και εκφραστικότητα που γεφυρώνει το παρόν με το παρελθόν την ελληνικής μουσικής και τραγουδιστικής παράδοσης, η Γιώτα Νέγκα θα προσφέρει στους φίλους της στο νησί δυο αξέχαστες βραδιές γεμάτες συγκίνηση, μελωδία και γλεντζέδικη διάθεση.

Μαζί με την τραγουδίστρια θα βρίσκονται οι εξαιρετικοί μουσικοί Άκης Μουχλιανίτης στο πιάνο και Νίκος Κατσίκης στο μπουζούκι.

Η Γιώτα Νέγκα στη Μουσική σκηνή L.a.b., Κολοκοτρώνη και Φιλητά, Κως, τηλ. κρατήσεων 22420 26767. Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Απριλίου.Τιμή εισιτηρίου: 10€.