Το Τρίτο Πρόγραμμα και η εκπομπή «Jazz in the City» μας προσκαλούν σε μια εκπομπή-συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας την Τετάρτη 20 Απριλίου

Μια από τις πιο «εμπνευσμένες» πρωτοβουλίες των ραδιοφωνικών παραγωγών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας βρήκε γόνιμο έδαφος στις καρδιές μας και άνθισε. Ο λόγος για τις συναυλίες-ραδιοφωνικές μεταδόσεις στο στούντιο Ε του Ραδιομεγάρου με την παρουσία κοινού, που δίνουν την ευκαιρία στους πιστούς ακροατές των προγραμμάτων να γνωρίσουν από κοντά μερικούς από τους πιο δραστήριους και ταλαντούχους μουσικούς της εγχώριας σκηνής και να απολαύσουν απρόσμενα lives σε περιβάλλον  εκτός των καθιερωμένων μουσικών σκηνών.

Σε αυτό το πλαίσιο το Τρίτο Πρόγραμμα και η εκπομπή «Jazz in the City» που παρουσιάζει ο Δημήτρης Τρίκας μας προσκαλούν να γνωρίσουμε τρεις εξαιρετικούς μουσικούς της τζαζ σκηνής: Τη μοναδική ερμηνεύτρια Νάσια Γκόφα, τον εξαιρετικό δεξιοτέχνη και ευφάνταστο πολυοργανίστα Τηλέμαχο Μούσα και τον βιρτουόζο του μουσικού πριονιού Νίκο Γιούσεφ. Οι τρεις τους θα μα χαρίσουν μια αξέχαστη «Jazz in the City» βραδιά με απρόβλεπτες επιλογές κομματιών και διάθεση αυτοσχεδιασμού.

Live συναυλία jazz στο Τρίτο Πρόγραμμα με τους Νάσια Γκόφα, Νίκος Γιούσεφ,Τηλέμαχος Μούσας στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ραδιομέγαρο ΕΡΤ, Τετάρτη 20 Απριλίου, ώρα 22:00. Ελεύθερη είσοδος με προσκλήσεις κατά προτεραιότητα. Για προσκλήσεις μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 210 6066803 από τις 10:00 έως τις 14:00, από Δευτέρα 18 έως και την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.

Live Streaming: webradio.ert.gr/trito

Facebook: https://www.facebook.com/tritoprogramma