Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ηρώ Σαΐα τραγουδούν Ξαρχάκο για τη συγκέντρωση τροφίμων

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα και με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια, ο Σταύρος Ξαρχάκος και οκτώ από τους πιο σημαντικούς έλληνες ερμηνευτές μας προσκαλούν σε μια συναυλία αλληλεγγύης στο Καλλιμάρμαρο την Πέμπτη 16 Ιουνίου. Η Χάρις Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαΐα υπό τη διεύθυνση του συνθέτη θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και από τους πιο γνωστούς κύκλους τραγουδιών του από το ΄60 και μετά.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Όλοι μαζί μπορούμε, Καλλιμάρμαρο Στάδιο, Πέμπτη 16 Ιουνίου, 21:00. Είσοδος: 5 ευρώ -προαιρετική η προσφορά τροφίμων στις εισόδους του Σταδίου. Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία. Έναρξη προπώλησης: Τετάρτη 27 Απριλίου.