Η Μάρα Θρασυβουλίδου σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι στην οπερέτα και το καλό ελληνικό τραγούδι

Τη Μάρα Θρασυβουλίδου το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από τους τηλεοπτικούς ρόλους της καθώς και από τις εμφανίσεις της στο θέατρο πλάι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όμως η γνωστή ηθοποιός διατηρούσε το ίδιο διάστημα «παράλληλη» σχέση με το λυρικό τραγούδι και δη με την οπερέτα –οι φίλοι του είδους θα θυμούνται τις εμφανίσεις της με τους «Απάχηδες των Αθηνών» και τον «Βαφτιστικό» με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Μαζί με τον σύζυγό της, τον μαέστρο Γιώργο Νιάρχο, πρωταγωνίστησαν στην προσπάθεια αναβίωσης του είδους της αθηναϊκής οπερέτας με παραστάσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό  και συμμετοχές σε φεστιβάλ. Μάλιστα ήταν αυτοί που εγκαινίασαν το ιστορικό θέατρο Απόλλων στη Σύρο μετά από την ανακαίνισή του.

Τώρα οι δυο τους, μαζί με τον τενόρο Δημήτρη Σιγαλό, θα παρουσιάσουν στον πολυχώρο τέχνης Αθηναΐς μια συναυλία με αποσπάσματα και τραγούδια από την ελληνική οπερέτα και την παλιά Αθήνα, τραγούδια του μεσοπολέμου και των δεκαετιών '50 και ΄60 με τίτλο «Ένα όνειρο μαγευτικό- ταξίδι στην ελληνική οπερέτα και στο καλό ελληνικό τραγούδι».

Οι νοσταλγοί της μελωδίας και του ρομαντισμού να είστε εκεί.

«Ένα όνειρο μαγευτικό - ταξίδι στην ελληνική οπερέτα και στο καλό ελληνικό τραγούδι», Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34, Κεραμεικός, Τετάρτη 11 Μαΐου, 19:30. Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ. Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3480080-210 9345378