Μετά την επιτυχία των εμφανίσεων του στις 7 και 14 Μαΐου στον Σταυρό του Νότου, ο τραγουδοποιός ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τις 21

Με «Ανείπωτα», με «Νεράιδες», με «Σεντόνια δίχτυα» κι «Έχε το νου σου»  αλλά και με τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Ζωής παιχνίδια» ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επανέρχεται στο αγαπημένο του αθηναϊκό στέκι, στο club του Σταυρού του Νότου, για να μας θυμίσει τραγούδια από την πολυετή δισκογραφία του με νέα, διαφορετική ενορχήστρωση. Ο δημιουργός που έχει συνδέσει με έντεχνο τρόπο το βίωμα με τη μουσική θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα όπου θα κυριαρχούν, ως συνήθως, η στεντόρεια φωνή του και το «παιχνίδι» ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή το οποίο τόσο καλά γνωρίζει. Πρόκειται για τις δύο τελευταίες εμφανίσεις του Δημήτρη Ζερβουδάκη στο στέκι του Νέου Κόσμου για τη σεζόν, οπότε οι fans λάβετε τα μέτρα σας.

Τον Δημήτρη Ζερβουδάκη θα πλαισιώνουν: Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα), Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο), Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες), Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο), Παναγιώτης Κουτσουράς (Μπουζούκι), Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975, Σάββατο 7, 14 και 21 Μαΐου, ώρα 22: 30. Τιμή εισιτηρίου: 13€ (με ποτό)