Η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ) σε μια συναυλία Beethoven up to date στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών την Κυριακή 15 Μαΐου

Η ΑΣΟΝ (Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων) ιδρύθηκε το 1998 στο πρότυπο των συμφωνικών ορχηστρών νέων σε όλο τον κόσμο με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε σπουδαστές ωδείων, ερασιτέχνες μουσικούς ή επαγγελματίες να έρθουν σε επαφή με το συμφωνικό ρεπερτόριο. Από τότε μέχρι τώρα έχει δώσει πολλές συναυλίες με τη συμμετοχή καταξιωμένων σολίστ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το επόμενο ραντεβού της ορχήστρας με το κοινό της έχει οριστεί για την Κυριακή 15 Μαΐου ώρα 12:00 στην αίθουσα Aula της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Υπό την διεύθυνση του Παύλου Σεργίου η ΑΣΟΝ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τίτλο Beethoven up to date με τα έργα Λεονόρα ιιι, 3ο κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα και 5η συμφωνία.

Με την ΑΣΟΝ θα συμπράξει η γνωστή σολίστ του πιάνου Μελίνα Τσινάβου (Ά Βραβείο στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης,  Ά Βραβείο στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου του ΔΩΛ και ‘Β  βραβείο στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Μαρία Χαιρογιώργου-Σιγάρα»). 

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τις εκπαιδευτικές δράσεις της ορχήστρας. Ένας ακόμα λόγος λοιπόν για να είστε εκεί.

Beethoven up to date, αίθουσα Aula Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Κυριακή 15 Μαΐου ώρα 12:00. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Ορφείο Ωδείο Αθηνών (Βαλτετσίου και Ασκληπιού, Εξάρχεια τηλ. 2103635320) από τον Διευθυντή της ΑΣΟΝ κο. Παύλο Σεργίου (κιν. 6977677073) και από οποιοδήποτε μέλος της ΑΣΟΝ.

Προσοχή: Η διάθεση των εισιτηρίων δεν θα γίνεται στο χώρο της εκδήλωσης.