Η μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα μουσικό οδοιπορικό με καλή παρέα -Ψαραντώνης, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Αργύρης Μπακιρτζής, Χάικ Γιαζιτζιάν- την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Με τη φωνή της που μοιάζει σαν να έρχεται από μακριά και το σαρωτικό συναίσθημα που εκπέμπουν οι ερμηνείες, η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ελληνικής μουσικής σήμερα. Ένα κομμάτι μάλαμα στην εποχή των φο.

Το καλοκαίρι που βρίσκεται προ των πυλών η Φωτεινή Βελεσιώτου θα το γιορτάσει με καλή παρέα, κάτι που συνηθίζει. Στη συνέχεια των επιτυχημένων χειμωνιάτικων εμφανίσεών της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η τραγουδίστρια θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας στα μέσα του Ιούλη, με καλεσμένους τέσσερις μεγάλους μουσικούς, τον Ψαραντώνη, τον Θανάση Γκαϊφύλλια, τον Αργύρη Μπακιρτζή και τον Χάικ Γιαζιτζιάν. Μαζί θα διανύσουν την απόσταση από το κλασικό λαϊκό τραγούδι ως τις την κρητική μουσική κι από την τραγουδοποιία των χειμερινών Κολυμβητών ως τη μακρινή Ανατολή, σε ένα μουσικό οδοιπορικό με πολλές κορυφώσεις και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη, Πέμπτη 14 Ιουλίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ στο ταμείο του θεάτρου κατά την ημερομηνία της συναυλίας. Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία.