Η παράσταση που πρωτοπαρουσιάστηκε τον χειμώνα στο Κύτταρο Live ταξιδεύει τώρα σε πόλεις και χωριά όλης της χώρας ξεκινώντας από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Τον χειμώνα στο Κύτταρο Live οι δυο τους μεγαλούργησαν. Τρεις γενιές Αθηναίων έσπευσαν να τους απολαύσουν σε μια παράσταση – θέατρο τραγουδιών με αρχή, μέση και τέλος, κέφι, συγκίνηση και φαντασία.

Τώρα η ίδια παράσταση με τίτλο «Σήκω, ψυχή μου, δώσε ρεύμα» ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών. Ξεκινώντας από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής το Σάββατο 11 Ιουνίου, ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη θα οργώσουν τη χώρα προσκαλώντας μας με τραγούδια και χορούς, ανταμώματα και ξεφαντώματα.

Μαζί τους οι μουσικοί: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες-μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά).

Ήχος: Γιάννης Τούντας, Μιχάλης Αλεξάκης
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας

Διονύσης ΣαββόπουλοςΕλένη Βιτάλη «Σήκω, ψυχή μου, δώσε ρεύμα», πρώτη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής,  Σάββατο 11 Ιουνίου, ώρα 21:00 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: (προπώληση εισιτηρίων) 12 € (στην είσοδο) 14 €