Οι πέντε πρώτοι που θα στείλουν το ονοματεπώνυμό τους και τις λέξεις «Προσκλήσεις-ικαριώτικο γλέντι» στο [email protected] θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για αύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του χώρου από 18:30 έως 19:40.

Μπορεί η σεζόν των πανηγυριών να μην έχει μπει ακόμα, όμως στην Ικαρία οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει. Ο Νίκος Φάκαρος, ο φημισμένος βιολιστής του νησιού και η μπάντα του, οι θρυλικοί  musicaroi, αναχωρούν οσονούπω για το νησί όπου φίλοι και «ομοϊδεάτες» τους περιμένουν με αγωνία για να αρχίσουν οι χοροί.

Όμως, πριν αφήσουν πίσω τους το κλεινόν άστυ, ο Φάκαρος και η παρέα του θα μας χαρίσουν ένα τελευταίο ικαριώτικο γλέντι στο κέντρο της Αθήνας, με βιολιά, κρύα μπύρα, χορό και τραγούδι, σαν εκείνα του χειμώνα στο Κύτταρο Live και στην Καπνικαρέα.  

Το γλέντι θα λάβει χώρα στο παλιό αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. (Ερμού και Πειραιώς στο Γκάζι) την Πέμπτη 16 Ιουνίου και το μενού, εκτός από τραγούδι και χορό, θα περιλαμβάνει σουβλάκι, κρύα μπίρα, κρασί και ρακί, όπως είθισται σε κάθε νησιώτικο γλέντι. Η αρχή θα γίνει στις 19:00 και η είσοδος (ελάχιστη κατανάλωση) θα τιμάται 4 ευρώ.

https://www.facebook.com/events/581672665345099/