Οι φίλοι του Πάνου Μουζουράκη έχουν μια δεύτερη ευκαιρία –μετά από τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις του- για να τον απολαύσουν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Σπύρο Γραμμένο

Η Δευτέρα Παρουσία βρίσκεται προ των πυλών. Χωρίς ρομφαίες και καταστροφικά φυσικά φαινόμενα, με κιθάρες και σίνθια και τη βροντώδη φωνή του Πάνου Μουζουράκη να δίνει τον ρυθμό στο πλήθος που θα πάλλεται στο γκαζόν.

Όλα αυτά και μερικά ακόμη θα συμβούν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής όπου ο τραγουδοποιός θα δώσει την καθιερωμένη πλέον συναυλία του στις 4 Ιουλίου, πλαισιωμένος από δύο καλού φίλους του, τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Σπύρο Γραμμένο. Με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του και επιλογές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, με το χιούμορ και τον δυναμισμό που τον χαρακτηρίζουν σε κάθε εμφάνισή του, ο πολυτάλαντος Πάνος υπόσχεται να μας χαρίσει μια ακόμα αξέχαστη βραδιά στο γκαζόν.

Πάνος Μουζουράκης- Δευτέρα Παρουσία, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 12 € (προπώληση), 14 € (στην είσοδο). Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του Μεγάρου και στα καταστήματα Γερμανός. Πληροφορίες: τηλ. 210 7282333 & www.megaron.gr.