Ο τραγουδιστής των διαδοχικών sold-out θα βρεθεί στις 25 Ιουνίου στο Αλκαζάρ

Με το ανεξάντλητο ρεπερτόριό του και την δυναμική παρουσία του στη σκηνή ο Γιάννης Χαρούλης έχει αναδειχθεί σε φαβορί του συναυλιακού τουρνουά που λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα. Χωρίς «ενίσχυση» από τα μίντια, ο τραγουδιστής και συνθέτης καταφέρνει να γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους όπου εμφανίζεται, ακόμα και όταν οι συνθήκες, οικονομικές ή θερμοκρασίας, είναι αντίξοες.

Οι φετινές καλοκαιρινές εμφανίσεις του Χαρούλη, μετά από ένα χειμώνα δημιουργικής αποχής -ετοίμαζε τον νέο δίσκο του-, είναι αφορμή γιορτής για τους χιλιάδες φίλους του που θα σπεύσουν να δοκιμάσουν το εκλεκτικό κοκτέιλ κρητικής μουσικής παράδοσης και σύγχρονης ευαισθησίας για το οποίο διακρίνεται.

Το επόμενο ραντεβού δίνεται στη Λάρισα το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Μαζί με τον Γιάννη Χαρούλη θα εμφανιστούν οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα
Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης/ κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα
Πάνος Τόλιος / τύμπανα

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 21:00.Τιμές εισιτηρίων: 11€ φοιτητικό – ανέργων, 13€ γενική είσοδος. Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Azymo (Φρίξου 3, Λάρισα, 2410 564029), Kava Vlasis (Ηρώων Πολυτεχνείου 52, Λάρισα, 2410 0623277), Βιβλιοπωλείο Παιδεία (Μ. Αλεξάνδρου 6, Λάρισα, 2410 538597)