Οι δύο καλλιτέχνες θα διασταυρώσουν τις φωνές τους στον Κήπο του Μεγάρου την Τετάρτη 13 Ιουλίου και το αποτέλεσμα αναμένεται συγκλονιστικό

Σπουδαίοι τραγουδιστές και συνθέτες υπάρχουν πολλοί. Τραγουδιστές και συνθέτες που δεν μοιάζουν με κανέναν, ελάχιστοι. Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανήκουν σε αυτή την ολιγομελή «λέσχη». Τα τραγούδια τους και οι φωνές τους φώτισαν τις πιο προσωπικές στιγμές μας, εγγράφηκαν στις συνειδήσεις μας, έγιναν μέρος της ατομικής και της συλλογικής ιστορίας μας.

Κάθε συνάντηση της Αρλέτας και του Λάκη Παπαδόπουλου είναι μια γιορτή της μουσικής, ένα ταξίδι στα μύχια της ψυχής με χιούμορ και συγκίνηση. Μια συνομιλία ανάμεσα σε δυο σημαντικούς δημιουργούς και δυο αυθεντικούς ανθρώπους που δεν αντιγράφεται, ούτε επαναλαμβάνεται.

Η νέα συνάντηση των δύο καλλιτεχνών είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου. Ο Λάκης με την κιθάρα του και η Αρλέτα με την δική της και «...η Αθήνα (να) ανάβει σαν μεγάλο καράβι» για να εισακούσει  τους δυο τους να τραγουδούν:  «Ήσυχα βράδια», «Τσάι γιασεμιού», «Σερενάτα», «Γυριστρούλα», «Σε ζητάω», «Μπαρ το Ναυάγιο», «Batida de Coco», «Έρχεται κρύο» και πολλά ακόμα.

Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκονται οι: Κώστας Αναδιώτης (πιάνο), Ηλίας Κατελάνος (κιθάρα), Αλέξανδρος Αλεξίου (τύμπανα), Στέλιος Μακρυπλίδης (κιθάρα), Αναστάσιος Ιωαννίδης (μπάσο).

Τα ήσυχα βράδια, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Τετάρτη 13 Ιουλίου, ώρα 21:00 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: (Προπώληση) 12 €, (στην είσοδο) 14 €. Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του Μεγάρου και στα καταστήματα Γερμανός. Πληροφορίεστο τηλέφωνο: 210 7282333 και στην ιστοσελίδα www.megaron.gr