Οι τραγουδιστές και ο συνθέτης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα «μαζί και μόνοι» την Τετάρτη 13 Ιουλίου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα θα μοιραστούν τη σκηνή και το χειροκρότημα των φίλων τους. Η φιλία τους έχει «σφυρηλατηθεί» μέσα από πολλές κοινές εμφανίσεις και την αγάπη που τρέφουν αμφότεροι για το καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Οι φετινές κοινές εμφανίσεις των δύο τραγουδιστών θα είναι αφιερωμένες στις μεγαλύτερες επιτυχίες του καθενός, όπως ήταν αναμενόμενο, με μια διαφορά: οι δυο τους θα παρουσιάσουν ένα μίνι αφιέρωμα στα τραγούδια του Στέλιου με τίτλο «Όσο υπάρχεις θα υπάρχω» με την αποφασιστική συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου.

Η περιοδεία των τριών καλλιτεχνών σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού έχει αρχίσει. Στην Αθήνα θα βρεθούν την Τετάρτη 13 Ιουλίου για μία και μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη για τα 30 χρόνια του θεάτρου.

Μαρινέλλα-Ρέμος-Νικολόπουλος μαζί στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Τετάρτη 13 Ιουλίου, ώρα 21:30. Γενική είσοδος: 15 €. Προπώληση εισιτηρίων: Δημαρχείο Νίκαιας, Π. Τσαλδάρη 10 (Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, 4ος όροφος, ώρες 8:00-14:00),Ticket services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα), www.ticketservices.gr.