Η ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει στο μουσικό σύμπαν της παρέα με άξιους μουσικούς και τον νέο ταλαντούχο τραγουδιστή Σωτήρη Μπαλλά

Προερχόμενη από ένα σερί sold-out εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ένα από τα πιο βαριά χαρτιά του φετινού Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Με τη σπάνια χροιά της φωνής της, τη στιβαρή ερμηνεία της, τις εξαιρετικές επιλογές ρεπερτορίου και συνεργατών, η τραγουδίστρια συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των φίλων της καλής ελληνικής μουσικής.

Η εμφάνισή της άρα στη Μονή Λαζαριστών αποτελεί λόγο πανηγυρισμού για τους Θεσσαλονικείς φίλους της που θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα (τον Μάρτιο βρέθηκε για λίγες ημέρες στο Fix Factory of Sound με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη). Μόνο που αυτή τη φορά θα μοιραστεί τη σκηνή με νέους συνεργάτες, τον ταλαντούχο τραγουδιστή Σωτήρη Μπαλλά, το στιχουργό και τραγουδιστή Γιάννη Μήτση, τον τραγουδοποιό Ευγένιο Δερμιτάσογλου και το Σύνολο Τρίχορδων Μπουζουκιών του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το συγκρότημα που συνοδεύει τη Φωτεινή Βελεσιώτου αποτελείται από τους:

Νίκος Παπαναστασίου (διεύθυνση ορχήστρας, πιάνο, ακορντεόν)
Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος (κιθάρα)
Γιώργος Καραµφίλλης (µπουζούκι)
∆ιονύσης Μακρής (κοντραµπάσο)
Θωµάς Κωστούλας (τύµπανα)
Γιάννης Οικονοµίδης (τροµπέτα, φλικόρνο)

Το Σύνολο Τρίχορδων Μπουζουκιών αποτελούν οι φοιτητές: Θέμης Παπαμηνάς, Άγγελος Τσιαλμίδης και Χρήστος Τυρπάνης.

Υπεύθυνοι διδάσκοντες: Λευτέρης Τσικουρίδης & Γιώργος Καραμφίλλης

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 11 Ιουλίου, ώρα 21:30. Τιμές εισιτηρίων: 10€ (προπώληση), 12€ (ταμείο), 10€ (ανέργων), 6€ (φοιτητικό). Προπώληση εισιτηρίων: Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, τηλ. 2310 589200, Stereodisc, Αριστοτέλους 4,  τηλ. 2310262912, Σάρωθρον, Κατούνη 17, Λαδάδικα, τηλ. 2310 538282, Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), Harry’s Spot (Αλ. Σβώλου)