Οι δύο μουσικοί συμμετέχουν στη δράση SummERTime που θα μας δροσίσει μουσικά όλο το καλοκαίρι. Είσοδος ελεύθερη.

Δύο αναγνωρισμένοι δημιουργοί και εκτελεστές από αντίπαλα «στρατόπεδα» της ελληνικής μουσικής σκηνής συναντώνται απόψε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ο Βαγγέλης Κορακάκης, άξιος συνεχιστής της παράδοσης του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της έντεχνης σκηνής στη χώρα μας, με πλήθος επιτυχιών –ανάμεσά τους και μερικά από τα πιο γνωστά soundtrack τηλεοπτικών σειρών και ταινιών- θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους καθώς και κομμάτια από τις πρόσφατες δουλειές τους.

Πρώτος στο πάλκο θα ανέβει ο Βαγγέλης Κορακάκης που, μαζί με τον γιο του Βασίλη, και τους Ελένη Καπηλίδου (τραγούδι), Γιάννη Ευαγγέλου (κιθάρα-τραγούδι) και Τάσο Αθανασιά (ακορντεόν) θα παρουσιάσουν κομμάτια από τους «Άρχοντες» του 1988 μέχρι και τα «Θαλασσινά παλάτια» του 2016. Τραγούδια που μας συντρόφεψαν τα χρόνια που πέρασαν και θα μας συντροφεύουν τα χρόνια που θα έρθουν.

Στη συνέχεια τα ινία θα αναλάβει ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος μαζί με την Eιρήνη Τουμπάκη και την Ειρήνη Αραμπατζή (τραγούδι), τον Κλέωνα Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα), τον Βασίλη Νιτσάκη (μπάσο) και τον Δημήτρη Στεργίου (τύμπανα). Μαζί θα παρουσιάσουν τα καινούργια τραγούδια και ορχηστρικά του συνθέτη, «Τώρα πια είν’ αργά», «Το Τέλειο Έγκλημα», «Aγαπάτε απατάτε» κ.ά.

Βαγγέλης Κορακάκης και Παναγιώτης Καλαντζόπουλος στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ,  Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, στις 20:30. Είσοδος ελεύθερη.

Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και τη Φωνή της Ελλάδας.