Από 3 έως 7 Αυγούστου θα διαρκέσει φέτος το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό μουσικό φεστιβάλ της χώρας στο Νεστόριο Καστοριάς

Εκείνοι που ζηλεύουν το Glastonbury, το φημισμένο μουσικο-κατασκηνωτικό φεστιβάλ στο Σόμερσετ, δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο Νεστόριο όπου το River Party συνεχίζεται για 38η χρονιά. Θα μου πείτε, δεν έχει Coldplay και ZZ Top και όλα τα υπόλοιπα καλούδια το Νεστόριο –το line up του φεστιβάλ είναι εκ των πραγμάτων πιο «σφιχτό» και περιορίζεται στους ντόπιους καλλιτέχνες που, ναι μεν τους αγαπάμε, αλλά, όσο να ‘ναι, χειμώνα – καλοκαίρι αυτούς ακούμε. Όμως, το φυσικό περιβάλλον, ο καιρός και τα vibes αποζημιώνουν για κάθε άλλη έλλειψη –και μόνο αυτά αποτελούν επαρκή λόγο για να κάνουμε το ταξίδι ως αυτή την απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας. Δίπλα στο ποτάμι, μέσα στο ποτάμι, κάτω από τα υπεραιωνόβια δέντρα, το πνεύμα των Μικρών Εξερευνητών εμβαπτίζεται στην ροκ –υπό την ευρεία έννοια- κουλτούρα και ο χορός καλά κρατεί από νωρίς το απόγευμα, αφού οι θερμοκρασίες δεν είναι ποτέ απαγορευτικές.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα το φετινού River Party και κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας. Για αλλαγές και προσθήκες στο πρόγραμμα θα σας ενημερώσουμε εν καιρώ.