Η αυθεντική Ορχήστρα του Γιόχαν Στράους, χορευτές και η σοπράνο της Όπερας της Βιέννης, Alexandra Reinprecht, σε μια μουσικοθεατρική πανδαισία στο Ηρώδειο στις 8 Οκτωβρίου

Μια πραγματική μουσικοθεατρική πανδαισία περιμένει τους ρομαντικούς που θα σπεύσουν να απολαύσουν το Wiener Johann Strauss-Capelle, το μουσικό σύνολο που ίδρυσε η οικογένεια Στράους -ο Στράους πατέρας και οι υιοί του Γιόχαν, Γιόζεφ και Έντουαρντ-  στο Ηρώδειο το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Οι μουσικοί της θρυλικής ορχήστρας, ενδεδυμένοι με κόκκινα φράκα-σήμα κατατεθέν του συνόλου-, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με συνθέσεις των Στράους, Λέχαρ, Κάλμαν κ.ά.,  πασίγνωστα βαλς και πόλκες, όπως ακούγονταν στην αυτοκρατορική Βιέννη του πρώτου μισού του 18ου αιώνα.

Μαζί τους θα βρίσκονται τέσσερις σπουδαίοι χορευτές της Όπερας της Βιέννης και η σοπράνο Alexandra Reinprecht, η οποία μεσουρανεί τα τελευταία χρόνια στα κορυφαία λυρικά θέατρα της Ευρώπης.

«Βιεννέζικα Βαλς με το Μπαλέτο και την Ορχήστρα Γιόχαν Στράους», Ηρώδειο, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 20:30. Τιμές εισιτηρίων: Άνω διάζωμα 25 ευρώ (φοιτητικό 20 ευρώ), Γ Ζώνη 45 ευρώ, Β Ζώνη 55 ευρώ, Α Ζώνη 65 ευρώ, Διακεκριμένη Ζώνη 80 ευρώ (Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες στο 2111010099). Προπώληση εισιτηρίων: τηλ. 2111010099, viva.gr καταστήματα Public, Seven Spots, Media Markt .