Το καλοκαιρινό μουσικό τα ταξίδι του ερμηνευτή σε όλη την Ελλάδα θα ολοκληρωθεί με τρεις συναυλίες στις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και αποκτήστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας. Το γιατί δεν χρειάζεται να σας το πούμε. Οι συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη είναι πάντα sold-out, ανεξαρτήτως καιρικών ή οικονομικών συνθηκών, αφού οι φίλοι και οι θαυμαστές του τραγουδιστή και τραγουδοποιού δεν χάνουν καμία εμφάνισή του.

Οι τρεις συναυλίες που θα δώσει στην Αθήνα, στις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου θα είναι το επιστέγασμα της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας του καλλιτέχνη σε όλη την Ελλάδα, ο «πανηγυρικός» επίλογος μιας ιστορίας γραμμένης με νότες και χειροκροτήματα που τραβάει από τα βάθη της κρητικής παράδοσης.  

Περιμένουμε με αγωνία.

Μαζί του οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα

Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης/ κρουστά

Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά

Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα

Πάνος Τόλιος / τύμπανα

Γιάννης Χαρούλης, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Δευτέρα 5, Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 11€ φοιτητικό – ανέργων και 13€ γενική είσοδος. Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt.