Η παράσταση «Piaf! The Show», με τη μοναδική Anne Carrere στον κορυφαίο ρόλο της καριέρας της, θα παρουσιαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

Η παράσταση που χαλάει κόσμο εδώ και ένα χρόνο περίπου όπου και αν παρουσιάζεται, μια από τις μεγαλύτερες μουσικοθεατρικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, τώρα και την Αθήνα. Εμπνευσμένη από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Ζωή σαν τριαντάφυλλο», η παράσταση «Piaf! The Show» που έκανε πρεμιέρα στις αρχές του 2015 για να τιμήσει τα εκατοστά «γενέθλια» του διάσημου «σπουργιτιού» θα κάνει μια στάση στην πρωτεύουσα για να πλημμυρίσει το ρωμαϊκό Ωδείο Ηρώδου Αττικού με τις αλησμόνητες μελωδίες της.

Τον ρόλο της τραγουδίστριας θα υποδυθεί για άλλη μία φορά η εκπληκτική Anne Carrere, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της γαλλικής μουσικής και θεατρικής σκηνής την οποία ο Τύπος έχει χρήσει «κληρονόμο της μουσικής της Πιαφ». Με μοναδική εκφραστικότητα η Carrere θα ερμηνεύσει τις αθάνατες επιτυχίες της Πιαφ με φόντο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή της γυναίκας-συμβόλου της Γαλλίας.

Το  «Piaf! The Show» έχει δώσει μέχρι στιγμής 200 παραστάσεις σε τρεις ηπείρους μπροστά σε μισό εκατομμύριο θεατές. Κορυφαία στιγμή της περιοδείας αναμένεται να είναι η παράσταση της 6ης Ιανουαρίου 2017 στο Carnegie Hall, στη συμπλήρωση εξήντα χρόνων από την ιστορική συναυλία της Πιαφ στον ίδιο χώρο (6 Ιανουαρίου 1957).

«Piaf! The Show», Ωδείο Ηρώδου ΑΤΤΙΚΟΎ, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:30. Τιμές εισιτηρίων: Άνω διάζωμα 20 ευρώ (φοιτητικό 15 ευρώ), Γ Ζώνη 35 ευρώ, Β Ζώνη 45 ευρώ, Α Ζώνη 55 ευρώ, Διακεκριμένη Ζώνη 70 ευρώ (Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες στο 2111010099). Προπώληση εισιτηρίων: τηλ. 2111010099,  viva.gr,  καταστήματα Public, Seven Spots, media markt