Η διάσημη σοπράνο θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια των περασμένων δεκαετιών στις 18 Αυγούστου στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας. Είσοδος ελεύθερη.

Η πανσέληνος του Αυγούστου, στις 18 του μήνα, η πιο εντυπωσιακή της χρονιάς, αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να δούμε με άλλο μάτι τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία, τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά ειδικά για εκείνο το βράδυ (δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο). Ειδικά ο αρχαιολογικός χώρος της Ελευσίνας, χώρος τέλεσης των Ελευσίνιων μυστηρίων προς τιμήν της Δήμητρας και της Περσεφόνης, προσφέρεται συνειρμικά για νυχτερινές ονειροπολήσεις υπό το σεληνόφως.

Η φετινή πανσέληνος στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας θα γιορταστεί με μια ανοιχτή συναυλία της σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου με την Οrchestra Mobile υπό την διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη. Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα και συναυλιακές αίθουσες στον κόσμο, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια των μεγαλύτερων ελλήνων συνθετών (Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Κουγιουμτζής, Γιάννης Μαρκόπουλος κ.ά.). Το υποβλητικό τοπίο, η μουσική και το σεληνόφως θα σας σαγηνεύσουν.  

Αρχαιολογικός Χώρος Ελευσίνας, Σωτηρίου Γκιόκα 1, Ελευσίνα, 18 Αυγούστου, ώρα 20:30. Είσοδος ελεύθερη.