Με τραγούδια σε στίχους μεγάλων ελλήνων ποιητών η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα υποδεχθεί τους φίλους της για μια ξεχωριστή βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου στις 22 Αυγούστου

Μια διαφορετική συναυλία, ένα πρόγραμμα με τίτλο «Δεύτερη Ζωή» βασισμένο σε τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη σε στίχους ελλήνων ποιητών, θα παρουσιάσει η τραγουδίστρια το βράδυ της 22ης Αυγούστου στη Δήλο. Οι θαυμαστές της, που θα επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής στη Μύκονο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία με φόντο τα αρχαία μάρμαρα την ώρα που ο ήλιος θα δύει πάνω από το Αιγαίο. Ο λόγος της Σαπφούς, του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, του Μιχάλη Γκανά, της Μαρίας Πολυδούρη, του Κώστα Καρυωτάκη, του Οδυσσέα Ελύτη, του Γιάννη Ιωάννου και άλλων θα ακουστεί ενδεδυμένος την μουσική των Νίκου Μαμαγκάκη, Νίκου Ξυδάκη, Ara Dinkjian και Δημήτρη Παπαδημητρίου, συνεργατών και συνοδοιπόρων της τραγουδίστριας τις τρεις και βάλε δεκαετίες της καριέρας της.

Concept και επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη.

Επιμέλεια Παραγωγής: Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης.

Μουσικοί: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο)..

Αφίσα: Μαρία Βεϊοπούλου. Φωτογραφίες: Ευαγγελία Θωμάκου.

Τα έσοδα από τη συναυλία που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και άλλους φορείς της περιφέρειας θα ενισχύσουν το αρχαιολογικό έργο στην Δήλο.

Δεύτερη Ζωή με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Δήλο, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016, ώρα 20:30 (Αναχώρηση πλοίων από Μύκονο 19:30. Επιστροφή 23:30). Τιμή εισιτηρίου: 50 ευρώ (περιλαμβάνεται το εισιτήριο του πλοίου). Προπώληση εισιτηρίων: CINE MANTO, PASAJI RESTAURANT ΟΡΝΌς, Delos Tours Παλιό Λιμάνι. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε http://www.cinemanto.gr/delos-concert.html , https://www.facebook.com/events/1143721069017612