Ο πιανίστας και συνθέτης Ανδρέας Κατερινόπουλος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τίτλο «7 elements» στον προαύλιο χώρο του αστεροσκοπείου στον λόφο των Νυφών την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου

Σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της Αθήνας, στο παλιό αστεροσκοπείο της Αθήνας στο Θησείο, ο Ανδρέας Κατερινόπουλος, συνθέτης και σολίστ του πιάνου, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τίτλο «7 elements», με κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του και Σουίτες από την συλλογή Film Suites & Suites for ballet. Πλαισιωμένος από μουσικούς-έκπληξη, ο αγρινιώτης δημιουργός θα παίξει, θα διευθύνει και θα τραγουδήσει κάτω από τον έναστρο ουρανό μπροστά στους λίγους –λόγω περιορισμένης χωρητικότητας- τυχερούς ακροατές.

Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς θα είναι σίγουρα και η πρώτη δημόσια εκτέλεση του soundtrack της ταινίας μικρού μήκους «Gerasimos» που έκανε πρεμιέρα στο 28Ο ΕΧGROUNDFILMFEST στο Wiesbaden της Γερμανίας καθώς και η παρατήρηση του ουρανού από το λόφο της Πνύκας με το τηλεσκόπιο Δ. Δωρίδη.

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Λόφος Μουσών, Θησείο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Εισιτήρια θα πωλούνται στην πόρτα του Αστεροσκοπείου τη μέρα της συναυλίας απ' τις 21:00 και μετά.