Η τραγουδίστρια και η μπάντα της θα μας κεράσουν ένα εκλεκτικό μείγμα από λαϊκά και μικρασιάτικα τραγούδια με ηλεκτρικό ήχο τη Δευτέρα 29 Αυγούστου. Είσοδος ελεύθερη.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου κάνει ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις της με την Δήμητρα Γαλάνη και τη Γιώτα Νέγκα για να μας δείξει το «άλλο» της πρόσωπο, μαζί με τους αγαπημένους της bogaz musique, τη μπάντα που τη συνοδεύει στις εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της –σε συνεργασία με το συγκρότημα- η τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα που θα συνδυάζει τη μαγεία του λαϊκού πάλκου με τον ηλεκτρικό ήχο, την παράδοση της Ανατολής με την  ορμή και τον δυναμισμό της Δύσης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επιλογές από τα μήκη και τα πλάτη του ελληνικού τραγουδιού, αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριο της τραγουδίστριας αλλά και νέα, ακυκλοφόρητα κομμάτια σε πρώτη παρουσίαση.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2016 στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ώρα 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Οι bogaz musique είναι οι:

Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος - κιθάρες, μπαγλαμά
Χατζησταύρου Αριστείδης- κιθάρες
Τσαρδάκας Απόστολος - κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά, μαντολίνο
Κελλάρης Χάρης - μπάσο
Σπανίδης Αλέκος - τύμπανα
Διαμαντής Αργύρης - κρουστά

Ηχοληψία - Τάκης Σπυρόπουλος
Φωτισμοί - Νεκταρία Εμμανουηλίδου
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τις εμφανίσεις της δείτε στο https://www.facebook.com/eleni.tsaligopoulou