Οι «κυρίες» τους ελληνικού τραγουδιού θα δώσουν μία μεγάλη συναυλία στις 2 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο της πόλης

Δεν είναι μια συνεργασία σαν τόσες άλλες που εξυφαίνονται τα καλοκαίρια για να γεμίσουν τα προγράμματα των φεστιβάλ. Είναι περισσότερο μια ανταλλαγή μουσικών αποσκευών, μια συνομιλία που εμπλουτίζεται κάθε φορά που οι τρεις ερμηνεύτριες ανεβαίνουν στη σκηνή για να μαγέψουν το κοινό με τις φωνές και τα τραγούδια τους.

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα, μετά από μήνες κοινών εμφανίσεων, θα βρεθούν την ερχόμενη Παρασκευή  2 Σεπτεμβρίου στα Γιαννιτσά για μια πανηγυρική συναυλία στο ανοιχτό θέατρο της πόλης. Με τραγούδια των μεγαλύτερων ελλήνων δημιουργών, με σμυρναίικα και παραδοσιακά, με νέες ενορχηστρώσεις και εννέα άξιους μουσικούς στο πλευρό τους, οι τρεις κυρίες θα πλέξουν τις φωνές τους, θα αυτοσχεδιάσουν και θα «συνομιλήσουν» με το κοινό που θα σπεύσει να γιορτάσει μαζί τους.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Γιαννακόπουλος Σεραφείμ (ντραμς)
Διαμαντής Αργύρης (κρουστά)
Κατσίκης Νίκος (μπουζούκι, τζουρά)
Κωνσταντίνου Θωμάς (ούτι, λαούτο, μπουζούκι)
Μάνεσης Σπύρος (πιάνο)
Προβής Στέλιος (μπάσο)
Τσαρδάκας Απόστολος (κανονάκι, μπαγλαμά)
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος (generic κιθάρες)
Χατζησταύρου  Αριστείδης (generic κιθάρες)

Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00 (οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00). Τιμές Εισιτηρίων: προπώληση 13€, στο ταμείο 15€. Προπώληση εισιτηρίων: Γραφεία του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών,  9:30 – 19:30, Δευτέρα – Παρασκευή, τηλ. 2382084381-84382