Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια από το ελληνικό σινεμά, jazz standards και δικές της συνθέσεις θα ερμηνεύσει η γνωστή τραγουδίστρια στη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο στις 4 Οκτωβρίου

Η γυναικεία φωνή που σφράγισε τα 80’s στα Ελλάδα επιστρέφει στην Αθήνα για μία μεγάλη συναυλία – ρετροσπεκτίβα στο Ηρώδειο με επιλογές από την τεράστια δισκογραφία της. Η Αλέξια (κατά κόσμον Αλέξια Βασιλείου) η οποία πλέον μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Κύπρου και Καλιφόρνιας, θα εμφανιστεί στις 4 Οκτωβρίου, πλαισιωμένη από πολυμελή ορχήστρα και φωνητικό σύνολο, για να μας ταξιδέψει σε όλο το εύρος του μουσικού φάσματος, από το κλασικό ελληνικό τραγούδι, την κινηματογραφική μουσική, τη τζαζ και την ποπ ως τις πιο πρόσφατες δουλειές της.

Με όπλα της την απίστευτη φωνή, την άφθαστη τεχνική (είναι απόφοιτος του Berklee College of Music της Βοστώνης) και της εμπειρία από τις συνεργασίες της με ονόματα όπως οι Chick Corea, John Patitucci, Gayle Moran, Andreas Vollenweider, Milva, Stevie Wonder, Chaka Khan, Madeleine Peyroux, Flora Martirosian, Phil Ranelin, Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος κ.α., η Αλέξια υπόσχεται να μας προσφέρει μια «ολιστική» μουσική εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη.

Η Αλέξια LIVE στο Ηρώδειο, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: (Άνω Διάζωμα) 20 ευρώ, (Ζώνη Γ) 40 ευρώ, (Ζώνη Β) 50 ευρώ, (Ζώνη Α) 60 ευρώ, (Διακεκριμένη Ζώνη) 80 ευρώ, (ΑμεΑ & Περιορισμένης Ορατότητας) 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Bιβλιοπωλεία Ευριπίδης.Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.