Νέα ημερομηνία για την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη

Νέα ημερομηνία για την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη

Η συναυλία του τραγουδιστή της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, που διακόπηκε λόγω βροχής, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Ο καιρός υπεράνω όλων. Η πολυαναμενόμενη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου έπεσε θύμα των έντονων καιρικών φαινομένων των ημερών και έτσι έμεινε ημιτελής και οι κάτοχοι εισιτηρίων βρεγμένοι και απογοητευμένοι.

Για την αποκατάσταση της αδικίας, ο καλλιτέχνης  θα επαναλάβει τη συναυλία στο ίδιο μέρος την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Θα ισχύσουν τα ίδια εισιτήρια, όμως, όποιοι επιθυμούν για οποιονδήποτε λόγο να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους, μπορούν να το κάνουν με τους παρακάτω τρόπους:

♦  Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα ή με viva wallet account, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το 13855 και δίνοντας τον 10ψήφιο κωδικό κράτησής τους, να αιτηθούν ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων στην κάρτα ή το account τους.

♦  Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριά πληρώνοντας με μετρητά σε κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να στείλουν με e-mail τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, κωδικό κράτησης, IBAN και δικαιούχο) στο [email protected] και τα χρήματα θα κατατεθούν στο λογαριασμό τους.

Εξαργυρώσεις εισιτηρίων θα γίνουν από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Εφόσον υπάρξουν ακυρώσεις, τη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα γίνει ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο