Η συναυλία του τραγουδιστή της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, που διακόπηκε λόγω βροχής, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Ο καιρός υπεράνω όλων. Η πολυαναμενόμενη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου έπεσε θύμα των έντονων καιρικών φαινομένων των ημερών και έτσι έμεινε ημιτελής και οι κάτοχοι εισιτηρίων βρεγμένοι και απογοητευμένοι.

Για την αποκατάσταση της αδικίας, ο καλλιτέχνης  θα επαναλάβει τη συναυλία στο ίδιο μέρος την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Θα ισχύσουν τα ίδια εισιτήρια, όμως, όποιοι επιθυμούν για οποιονδήποτε λόγο να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους, μπορούν να το κάνουν με τους παρακάτω τρόπους:

♦  Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα ή με viva wallet account, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το 13855 και δίνοντας τον 10ψήφιο κωδικό κράτησής τους, να αιτηθούν ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων στην κάρτα ή το account τους.

♦  Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριά πληρώνοντας με μετρητά σε κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να στείλουν με e-mail τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, κωδικό κράτησης, IBAN και δικαιούχο) στο [email protected] και τα χρήματα θα κατατεθούν στο λογαριασμό τους.

Εξαργυρώσεις εισιτηρίων θα γίνουν από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Εφόσον υπάρξουν ακυρώσεις, τη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα γίνει ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.