Ο τραγουδοποιός με το φανατικό κοινό επιστρέφει στην Τεχνόπολη για μια συναυλία-αποχαιρετισμό στο καλοκαίρι

Όποιος δεν τραγούδησε έστω και μια φορά την «Πριγκιπέσα», να σηκώσει το χέρι… Οι υπόλοιποι, θα ανταμώσουμε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου για να ζήσουμε την εμπειρία μιας ακόμα live εμφάνισης του ιδιόρρυθμου τραγουδοποιού που μας απογειώνει πάντα με τα τραγούδια και τα σχόλια του.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Μετά από μια επιτυχημένη τουρνέ σε όλη την Ελλάδα, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στο κλεινόν άστυ με γεμάτες μπαταρίες και πολλά σχέδια. Σχέδια μουσικά που θα αποκαλυφθούν  τους επόμενους μήνες. Το γεγονός θα εορταστεί εν χορδαίς και οργάνοις στην Τεχνόπολη, όπου ο καλλιτέχνης έχει μεγαλουργήσει στο παρελθόν, με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε από τη δισκογραφία του και από τα μυστικά συρτάρια της ψυχής και του μυαλού του.

Μαζί του θα βρίσκονται οι μουσικοί:

Λαμπρινή Καρακώστα/τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης/τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου/κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας/βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης/λαούτο, μπουζούκι

Σωκράτης Μάλαμας, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση  εισιτηρίων: 11 €, ταμείο 13 €, φοιτητικό /ανέργων 10 €. Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία