Μια μουσικοθεατρική παράσταση για τον πόνο του έρωτα με τη μέτζο σοπράνο Σταματία Μολλούδη

Ένα «ζωντανό» jukebox θα σκορπίσει πασίγνωστες μελωδίες των Μότσαρτ, Στράους, Ραβέλ και Τσαϊκόφσκσι στο φουαγέ του κτηρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με τη φωνή της νέας μέτζο σοπράνο Σταματία Μολλούδη. Άριες, καντάτες και τραγούδια του κλασικού, ρομαντικού και υστερορομαντικού ρεπερτορίου για την ερωτική προδοσία και απογοήτευση θα ξεχυθούν στο πλαίσιο μιας πρωτότυπης, υβριδικής παράστασης που συνδυάζει μουσική, χορό και διάδραση.

Η παράσταση «Jukebox Opera» αποτελεί μέρος του κύκλου  «Voices». Η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Αθανάσιο Κολαλά. Την κινησιολογία έχει αναλάβει η Μέλπω Βασιλικού, τη διδασκαλία της χορωδίας η Σοφία Γιολδάση και τη μουσική προετοιμασία η Βαλέρια Χαριτίδου.

Στο πιάνο θα συνοδεύει ο David Bollen, ενώ τον ρόλο του Άνδρα θα υποδυθεί ο Θεοδόσης Φυλακτός. Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης οι μονωδοί Κ. Ακριτίδης, Ν. Καπετάνιος, Δ. Κυρίτση, Ζ. Λιάπη, Λ. Μαγουλιώτη, Κ. Μήρτσιου, Σ. Μπερμπερίδου, Π. Πουτιός, Θ. Τσολάκης, Σ. Χατζηστεργίου και Χρ. Ψαλτόπουλος.

Jukebox Opera, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου & Παραλία, Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 10€ και 5€ (μαθητικό, φοιτητικό και κατόχων κάρτας ανεργίας). H σελίδα του «Jukebox Opera» στο facebook: https://www.facebook.com/Jukebox-OPERA-691706564317823/?fref=ts Η εκδήλωση «Jukebox Opera» στο facebook: https://www.facebook.com/events/345298859138900/