Η Βιολέτα Ίκαρη, η νεαρή συνθέτις και τραγουδίστρια από την Ικαρία, μας δίνει ραντεβού την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου για να μας οδηγήσει στη... «Γη της Επαγγελίας».

Τη γνωρίσαμε μέσα από τις συμμετοχές της σε live γνωστών τραγουδοποιών (Μηλιώκας, Τσακνής, Ζιώγαλας κ.ά) τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, στην πατρίδα της ήταν γνωστή από τα μαθητικά της χρόνια, όταν τραγουδούσε τα βράδια σε ταβέρνα της περιοχής. Από τότε πολλά άλλαξαν. Καταρχήν, η μικρή Βιολέτα μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει μουσική, φωνητική, πιάνο και κιθάρα. Κατόπιν, άρχισε την περιοδεία της στις μουσικές σκηνές της Αθήνας, δίπλα σε γνωστά ονόματα και άρχισε να σκαρώνει τα δικά της τραγούδια, στίχους και μουσική. Όμως, τα καλοκαίρια της είναι πάντα αφιερωμένα στο νησί, όπου κανείς μπορεί να την ακούσει στα περίφημα ικαριώτικα πανηγύρια.

Η Βιολέτα Ίκαρη μας συστήθηκε πριν από μερικούς μήνες και με την ιδιότητα της συνθέτριας με το πρώτο ολόδικό της τραγούδι που ηχογράφησε, την «Γη της Επαγγελίας». Στο Μπαράκι της Διδότου θα μας παρουσιάσει αγαπημένα της τραγούδια μαζί με μια παρέα εξαιρετικών μουσικών.

Να είστε εκεί!

Η Βιολέτα Ίκαρη στο Μπαράκι της Διδότου, Διδότου 3, Κολωνάκι, τηλ. 210 3642990, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ώρα 22:30. Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)