Μια μίξη ροκ με παραδοσιακές μελωδίες, με ξεχωριστό ηχόχρωμα που ταξιδεύει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές συνιστά το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη με τίτλο ''Φερ΄τα μου όλα πίσω'' με την συμμετοχή του περίφημου Ψαραντώνη.

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ της «Λαβύρινθοι», η νεαρή, ταλαντούχα και ιδιαίτερη στον χαρακτήρα τραγουδοποιός, πιο ώριμη και πιο δυναμική, παρουσιάζει τώρα τη νέα της δουλειά, το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω» σε μουσική και στίχους της ίδιας και με τη συμμετοχή του μοναδικού Ψαραντώνη με τη φωνή και τη λύρα του.

Το «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω» είναι ένα ιδιαίτερο μείγμα του παραδοσιακού με το ροκ, του καλαματιανού ρυθμού με την κρητική λύρα, του σύγχρονου στίχου με τον τρόπο της κρητικής μαντινάδας.

Όλο αυτό τραγουδισμένο με την μοναδική φωνή της Παυλίνας Βουλγαράκη και την σφραγίδα του μουσικού θρύλου της Κρήτης και ολόκληρης της Ελλάδας, του Ψαραντώνη. 

Το τραγούδι οπτικοποιείται από ένα ατμοσφαιρικά δυναμικό video clip με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Δημολίτσα και επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.