Ποπ διασκευές και ορθοπεταλιές το Σάββατο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Από τη Γέφυρα Πουλόπουλου ως την παραλιακή είναι μια ορθοπεταλιά δρόμος, ιδιαίτερα από κινηθεί κανείς προσεκτικά ακολουθώντας την (μισο)πεζοδρομημένη διαδρομή παράλληλα προς τις γραμμές του Ηλεκτρικού. Εύκολα τα πράγματα λοιπόν για τους φίλους της ποδηλασίας που θα δώσουν ραντεβού το Σάββατο στις 16:00 στο Θησείο για να κατευθυνθούν προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) όπου θα τους περιμένουν οι The Jaguar Bombs για να τους «ταρακουνήσουν» με ένα non-stop set pop διασκευών, από τους αγαπημένους μας εφηβικούς ύμνους της χρυσής εποχής του MTV.

Οι ξένοιαστοι καβαλάρηδες του Σαββάτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξένοιαστοι τη συναυλία στο Ξέφωτο του Κέντρου –τα ποδήλατά σας θα βρίσκονται σε καλά χέρια- καθώς και το πρώτο ομαδικό πικ νικ στο ΚΠΙΣΝ –το κολατσιό θα το φέρετε από το σπίτι σας!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το MBike.

Η συμμετοχή στη συναυλία και την ποδηλατοδρομία, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο ΚΠΙΣΝ, είναι ελεύθερη.

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνολικό προγραμματισμό του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στο έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων και στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org/events.