Ο τραγουδιστής ξεκινάει την χειμερινή περιοδεία του στις μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας και των άλλων πόλεων από το ολοκαίνουργιο στέκι του Πειραιά

Μόνο μια φορά, λέει το τραγούδι. Μόνο τέσσερις φορές, λέει ο ερμηνευτής που εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με δύο διήμερα, Παρασκευές και Σάββατα, εμφανίσεων στο Kremlino, ξεκινώντας ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Με επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία του («Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Το ποδήλατο», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Κόκκινα γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες το λάθος», «Η Λίζα και η κορνίζα», «Στο λευκό τον πύργο» και πολλά άλλα) και μερικά κομμάτια-διαμάντια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων, ο Κώστας Μακεδόνας θα πει ένα μεγάλο «ναι» στο καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι από το  Kremlino, το πιο ενδιαφέρον νέο βραδινό στέκι σε Αθήνα και Πειραιά.

Τον Κώστα Μακεδόνα θα πλαισιώνουν οι μουσικοί:

Κωνσταντίνος Βελλιάδης (μπουζούκι, ενορχηστρώσεις)
Κώστας Σαμαράς (πλήκτρα)
Κώστας Δουδούνης (βιολί)
Χρήστος Λαρίσης (κιθάρα)
Τραϊανός Αλμπανούδης (μπάσο)
Στέλιος Τσομπανίδης (τύμπανα)

O Κώστας Μακεδόνας στο Kremlino, Καραίσκου 119, Πειραιάς, τηλ. 210 4100010. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 28 και 29 Οκτωβρίου, 4 και 5 Νοεμβρίου, ώρα 22:30.  Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί, για φοιτητές και ανέργους 10€.