Ο τραγουδοποιός και η μπάντα του επιστρέφουν στο αγαπημένο στέκι τους, στον Σταυρό του Νότου με… Μια Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο

Μετά από ένα «θερμό» συναυλιακό καλοκαίρι που τους οδήγησε από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη και ακόμα πιο πέρα, σε Ρωσία και Κύπρο, όπου συμμετείχαν στα φεστιβάλ Stereoleto και Feggaros, ο Παύλος Παυλίδης και οι B-movies επιστρέφουν στο γνώριμο έδαφος του Σταυρού του Νότου (Κεντρική Σκηνή) για μια σειρά εμφανίσεων με επιλογές από νέα και παλιά κομμάτια του τραγουδοποιού. Κεντρικό ρόλο στις συναυλίες θα έχει η τελευταία δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη και της μπάντας του «Μια Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο», που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου από την Inner Εar. Όμως, δεν θα λείψουν τα τραγούδια από την πορεία του τραγουδοποιού από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών.

Παύλος Παυλίδης και B-movies, Σταυρός του Νότου (Κεντρική Σκηνή), Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, ώρα 22:30.