Ο τραγουδοποιός με τους αμέτρητους φίλους θα μας υποδέχεται τα Σάββατα στον Σταυρό του Νότου

Μετά από ένα καλοκαίρι πλήρους συναυλιακής απασχολήσεως, μόνος και με τον Θάνο Μικρούτσικο, ο Μίλτος Πασχαλίδης επανέρχεται με καινούργια τραγούδια, ανανεωμένο πρόγραμμα και σταθερό ραντεβού με τους φίλους του. Από τις 5 Νοεμβρίου, ημέρα κυκλοφορίας τους νέου άλμπουμ του «Περσείδες» από το Όγδοο, ο τραγουδοποιός, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ ευαισθησία με τη ντόπια μουσική παράδοση, θα εμφανίζεται τα Σάββατα στον Σταυρό του Νότου με παλιά και νέα τραγούδια από το «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος «ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες» και απρόβλεπτη διάθεση.

Μαζί του η Μιρέλα Πάχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά) ο Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθαρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολέντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Μίλτος Πασχαλίδης, Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 4 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, ώρα 22:30.